Home Fisher-Price Ongesorteerd T0216 - Wondere Wereld Mobiel
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: T0216 - Wondere Wereld Mobiel

Leeftijdsgroep: 0 - 1 jaar, EAN: 27084865127

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Dankzij een handig bevestigingssysteem kan deze mobiel eenvoudig verplaatst worden van het bedje naar de kinderwagen. Het opwindmechanisme is heel gebruiksvriendelijk en zorgt voor 3 minuten muziek en beweging. Een zachte leeuw, nijlpaard en pinguïn draaien boven het hoofdje van de baby rond. Kleurrijke voorkant waarop drie vriendelijke dieren zijn afgebeeld: een vogel, een leeuw en een aapje. De houder is makkelijk met riempjes aan het bedje vast te maken. De mobiel kan snel losgeklikt worden om mee te nemen en aan de kinderwagen te bevestigen.

Vanaf de geboorte.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
32.9934.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie