Home Fisher-Price Ongesorteerd K7166 - Speelbal Pyramide
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: K7166 - Speelbal Pyramide

Leeftijdsgroep: 0½ - 3 jaar, EAN: 27084436747

Geen shops bekend

Omschrijving

De speelmogelijkheden zijn eindeloos! Baby's kunnen deze 10 ronde bekers makkelijk op elkaar stapelen of ze omgekeerd in elkaar plaatsen. Door de reliëfpatronen leren baby's getallen en kleuren kennen. Stapel alle bekers op en tel tot tien. Van bekers van vergelijkbare grootte kunnen ballen worden gevormd die ook weer kunnen worden gestapeld (met hulp van mama). Bij de set zit ook een rinkelbal om mee te rammelen of in een van de door de baby gemaakte ballen of bovenop de bekerstapel te plaatsen. De baby kan zelfs abstracte vormen maken met de bekers. Vanaf 6 maanden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie