Home Fisher-Price Thomas de Trein T9042 - Take-n-Play Starterset - Knapford Tunnel
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: T9042 - Take-n-Play Starterset - Knapford Tunnel

Leeftijdsgroep: 3 - 5 jaar, EAN: 27084940213

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze draagbare treinset is een ideale kennismaking met Thomas & zijn vriendjes. Vouw de set uit tot een grote ovalen spoorbaan - de Knapford Tunnel en het sein klik je zo vast! Thomas rijdt door de tunnel en bezorgt via het spoor de speciale bestellingen. Inclusief stevige metalen Thomas-trein met handige magnetische koppeling. Thomas kan makkelijk worden opgeborgen in de set en is dus zó mee te nemen. Deze set kan in combinatie met alle andere Take-n-Play-speelsets gebruikt worden. Vanaf 3 jaar.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie