Home Fisher-Price Thomas de Trein V8979 - Dart
productafbeelding klein

Fisher-Price Thomas de Trein: V8979 - Dart

Leeftijdsgroep: 3 - 7 jaar, EAN: 746775013691

Geen shops bekend

Omschrijving

Dart is snel en pittig. Hij assisteert Den bij de werkplaats. Ze werken al zo lang samen dat Dart de gedachte van Den kan lezen, hij zal je ook snel uitleggen wat Den probeert te zeggen. Hij werkt heel hard en is zeer bekwaam. Verder is hij meestal vrolijk en houdt hij, tot grote ergenis van de andere Diesels, van grappen. Dart heeft een magneet, zodat je hem kan verbinden met andere Thomas de Trein figuren. Hij is te combineren met alle Take-n-Play draagbare speelsets.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie