Home Learning Curve Chuggington 54022 - Die-cast Trein Koko onder het Zeepsop
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54022 - Die-cast Trein Koko onder het Zeepsop

EAN: 796714540221

Geen shops bekend

Omschrijving

Koko is een prachtig gestroomlijnde meisjes train-trein en zij is gemaakt om met hoge snelheid over de rails te rijden. Zij is al enige trein volledig electrisch en krijgt de stroom vanuit de rails op de grond. Koko vindt het heerlijk om op kop te gaan en iedereen achter zich te laten, maar moet nog leren dat er meer is dan snelheid. Zij houdt van avontuur en alles te onderzoeken. Koko is zelfverzekerd en houdt er van andere treinen uit te dagen voor een race.

Koko is net door de Chug Wassstraat heen gesjeest en zit nog onder het zeepsop en de zeepbellen.

Chuggington trein van metaal met gemakkelijk en stevig verbindingssysteem aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Die-Cast Treinbaansysteem.

ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie