Home Fisher-Price Little People T5429 - Race Track
productafbeelding klein

Fisher-Price Little People: T5429 - Race Track

EAN: 27084914498

Geen shops bekend

Omschrijving

Urenlang speelplezier met deze uitklapbare draagbare racebaan van meer dan 76 cm lengte en de 2 bijbehorende raceauto's in Formule 1-stijl. Na de race tanken de auto's bij het ingebouwde benzinestation met beweegbare pomp. Open en sluit de garagedeur om de auto's veilig te parkeren. Na het spelen klap je de set zo weer in en neem je hem makkelijk mee aan het handvat.Exclusief 2 AA batterijen. Vanaf 18 maanden.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie