Home University Games Ongesorteerd 08179 - Ninjutsu
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 08179 - Ninjutsu

EAN: 794764081794

Geen shops bekend

Omschrijving

Heb je altijd al in de huid willen kruipen van echte Ninjas? Dan krijg je de kans met het bordspel Ninjutsu. Beweeg je sluw voort over het spelbord om de Soke (de hoogste leraar van de Ninjutsu-school) van de tegenstander te vinden en te verslaan. Maar let wel op, want ook jouw Soke loopt gevaar! Tijdens de strijd kun je gebruik maken van speciale dobbelstenen, spannende actiekaarten en coole ninjasterren. De battles vecht je uit in een heuse dojo (gevechtsruimte). Dit spel is een mix van strategie, actie en geluk.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie