Home University Games Ongesorteerd 01831 - Teken Het Maar - Een Scène Van WIE, WAT, WAAR!
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 01831 - Teken Het Maar - Een Scène Van WIE, WAT, WAAR!

EAN: 794764018318

Geen shops bekend

Omschrijving

Teken er op los met het spel Teken het maar! Je krijgt een WIE-, een WAT- en een WAAR-kaart. Combineer je kaarten tot een grappige tekening. Wat zou jij bijvoorbeeld tekenen bij de woorden hond, fietsen en grot? Je tegenstanders proberen te raden wat je hebt getekend. Daarna ben je zelf aan de beurt om de tekeningen van je tegenstanders te ontcijferen. Wie het beste tekent en raadt, is de winnaar van dit leuke spel. Speel Teken het maar individueel of in teams.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie