Home University Games Ongesorteerd 08404 - Spel Auto Woordslingers
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 08404 - Spel Auto Woordslingers

EAN: 794764084047

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Verzin om de beurt een woord in een van de categorien. Het volgende woord moet met de laatste letter van het vorige woord beginnen. Bijvoorbeeld in de categorie dieren: hond -> dolfijn -> neushoorn -> nijlpaard, etc. In de doos zitten vijftig kaartjes met verschillende categorien. Een leuk woordspel voor onderweg, maar ook voor thuis. Het doosje is in de vorm van een auto, dus ook daar kun je lekker mee spelen!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
3.995.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie