Home University Games Ongesorteerd 08403 - Spel Auto Ik Zie, Ik Zie
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 08403 - Spel Auto Ik Zie, Ik Zie

EAN: 794764084030

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit is het bekende spelletje Ik zie, ik zie wat jij niet ziet, maar dan in kaartvorm. Kun jij raden welke voorwerpen er op de kaartjes staan afgebeeld? Of geef andere spelers hints en laat hen raden wat er op de kaartjes staat. Dit spel is een leuk tijdverdrijf voor als je onderweg bent in de auto. Maar ook thuis beleef je er veel plezier aan. Het doosje is in de vorm van een auto en dus ook leuk om mee te spelen!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie