Home University Games Ongesorteerd 08851 - Anti Monopoly Reisversie
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 08851 - Anti Monopoly Reisversie

EAN: 794764088519

Geen shops bekend

Omschrijving

De reisversie van het Anti-Monopoly bordspel. In 2012 viert Anti-Monopoly zijn 35ste verjaardag. Dat jubileum wordt gevierd met deze special edition. Anti-Monopoly is ht monopoly van de 21ste eeuw met twee spelstrategien. Kies de rol van concurrent, gedreven door prijzenoorlogen en een sterk marktmechanisme. Of speel als de klassieke Monopolist. Vraag hoge rentes, bouw huizen op de door jou aangekochte grond en ga prijzenoorlogen aan met je tegenstander.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie