Home University Games Ongesorteerd 08182 - Big Brain Academy Bordspel
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 08182 - Big Brain Academy Bordspel

EAN: 794764081824

Geen shops bekend

Omschrijving

Je hersens even flink trainen? Dat kan met Big Brain Academy, het bordspel. Het spel is gebaseerd op het gelijknamige Nintendo-DS spel. Ga met je tegenstanders de strijd aan in vijf verschillende categorien: Visie, Rekenen, Analyse, Geheugen en Logica. Draai aan het rad en beantwoord binnen dertig seconden zoveel mogelijk vragen van de categorie die de wijzer aanwijst. Goede antwoorden leveren fiches op, maar een fout antwoord zorgt ervoor dat je een fiche moet inleveren. Wie blijkt aan het eind de meeste brains te hebben?


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie