Home University Games Ongesorteerd 05312 - Knappe Koppen
productafbeelding klein

University Games Ongesorteerd: 05312 - Knappe Koppen

EAN: 794764053128

Te koop bij 3 shops, laagste prijs: € 19.99, hoogste prijs: € 21.99

Omschrijving

Knappe Koppen is een spel voor pientere kinderen van 2 tot 5 jaar. Het is een bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van het kind staat centraal en wordt spelenderwijs gestimuleerd. Kinderen hoeven niet te slagen in hun opdrachten om vooruit te komen op het speelbord. Bij Knappe Koppen draait het om het proberen en aanmoedigen van het kind, niet enkel om het winnen! Er zijn vragen in drie categorien: 1. Algemene kennis: ter stimulering van de algemene ontwikkeling. Bijvoorbeeld 'Welk dier is dit?'. 2. Fysieke uitdagingen: trainen van de motoriek. Bij deze opdrachten staat fun centraal. Bijvoorbeeld 'Probeer met je tong het puntje van je neus aan te raken'. 3. Inzicht en logica: ter verbetering van het ruimtelijk inzicht. Bijvoorbeeld 'Hoeveel vingers heb je aan iedere hand?'.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
BOL.com 
21.9921.99Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Bart Smit 
19.9922.98Op werkdagen voor 23.00 uur
Toyhouse 
19.9924.74Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie