Home Learning Curve Bob de Bouwer 65319 - Werkbank met Gereedschap
productafbeelding klein

Learning Curve Bob de Bouwer: 65319 - Werkbank met Gereedschap

EAN: 796714653198

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze super leuke werkbank met gereedschap is onmisbaar voor echte klussers die samen met Bob dingen willen bouwen. Deze set bevat verschillende soorten gereedschap, zoals een hamer, schroevendraaier, sleutels, tangen, spijkers en schroeven. Ook bevat de set een boor, zaklamp en veiligheidsbril. Voorgaande allemaal van plastic. De werkbank is een tafel/werkblad met 4 poten. Onderin bevat de tafel een bak waarin het gereedschap en de spijkers en schroeven opgeborgen kunnen worden. Ook bevat de werkbank bovenop een wandje waaraan de verschillende soorten gereedschap opgehangen kunnen worden.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu