Home Learning Curve Chuggington 54014 - Calley's Reddingswagonen
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54014 - Calley's Reddingswagonen

EAN: 796714540146

Geen shops bekend

Omschrijving

Calley een leidinggevende locomotief, is de naaste medewerker van Dunbar. Zij heeft een heleboel eigen dienstauto's voor het uitvoeren van de vele verschillende taken. Zij vindt het geweldig om haar opvlammende gele waarschuwingslichten te gebruiken wanneer zij onderweg is naar een noodsituatie en zij is voor de locomoteven in opleiding als een grote zus. Haar lijfspreuk is "Absotootly!" Een van de dienstauto's zijn de Brandweer en Reddings Wagonnen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie