Home Learning Curve Chuggington 54017 - Superloco
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54017 - Superloco

EAN: 796714540177

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

SuperLoco is de coolste trein van Chuggington. Hij ziet er waanzinnig stoer uit en heeft uitklapluiken aan beide zijkanten met daarin een straalmotor om extra hard over de rails te rijden. Op sommige momenten komen zijn wielen los van het spoor en vliegt hij verder.

Chuggington trein van metaal met gemakkelijk en stevig verbindingssysteem aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Die-Cast Treinbaansysteem.

ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Treinen Paradijs  aanbieding
16.9523.55Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie