Home Learning Curve Chuggington 54011 - Harry
productafbeelding klein

Learning Curve Chuggington: 54011 - Harry

EAN: 796714540115

Geen shops bekend

Omschrijving

Iedereen kent Hildebrand als de snelste Loco van Chuggington. Het is zijn naam die altijd op de Grote Kampioensbeker staat bij de race wedstrijden. Hij is charmant, maar een beetje een opschepper. Met veel plezier geeft hij de train-treinen de kans om van hem te leren. Wilson vindt hem de beste van allemaal, dus hij moet wel goed zijn in alles wat hij doet.

Hildebrand woont op de bovenste etage van de Remise in het penthouse, waar je alleen kan komen met de liftende draaischijf.

Chuggington trein van metaal met gemakkelijk en stevig verbindingssysteem aan voor- en achterzijde. Geschikt voor Chugggington Die-Cast Treinbaansysteem.

ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie