Home Learning Curve Thomas de Trein 99046 - Locomotief: Billy
productafbeelding klein

Learning Curve Thomas de Trein: 99046 - Locomotief: Billy

EAN: 796714990460

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Het was aan Thomas om de oranje trein Billy onder zijn hoede te nemen, omdat Billy nog veel te leren had. Billy dacht dat Thomas het te druk had en ging er in zijn eentje vandoor! Met als gevolg dat hij zonder brandstof kwam te staan. Nu heeft hij zijn lesje wel geleerd.

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Origineel houten Thomas-voertuig naar de tv-serie Thomas en zijn vriendjes. Geschikt als verzamelobject en als speelgoed. Met verzamelkaart in de verpakking. De verschillende voertuigen kunnen met magneten met elkaar verbonden worden.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Speelgoedparadijs.com 
10.5017.25Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie