Home Learning Curve Thomas de Trein 99373 - Sodor Oliestation

Learning Curve Thomas de Trein: 99373 - Sodor Oliestation

EAN: 796714993737

Geen shops bekend

Omschrijving

Beleef eindeloos veel speelplezier met het Olie Station op het Eiland Sodor. Treinen kunnen niet zonder olie en vul de treinen bij bij het Olie Station. Met de hendel de de tankslang kan je zelf de treinen bijvullen. Gemakkelijk tussen de spoorbaan in te bouwen.

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie