Home Learning Curve Thomas de Trein 99399 - Sir Topham's Station
productafbeelding klein

Learning Curve Thomas de Trein: 99399 - Sir Topham's Station

EAN: 796714993997

Geen shops bekend

Omschrijving

Beleef eindeloos veel speelplezier met het Station van de Dikke Controleur. Met licht en geluid.

Het Station van de Dikke Controleur is gemakkelijk tussen het spoor in te bouwen. En heeft diverse deurtjes die open en dicht kunnen. Druk op de rode knoppen op het dak en ontdek wie er achter de deurtjes te voorschijnkomen.

Thomas Houten treinen, rails, gebouwen en accessoires zijn gemaakt van echt hout. Alle producten van Thomas Houten Treinbaan passen op elkaar. Sluit ook aan op de meeste andere houten treinbaan systemen.

ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie