Home MGA Entertainment Lalaloopsy 548843E5C - L.O.L. Surprise Pop - Series 1
productafbeelding klein

MGA Entertainment Lalaloopsy: 548843E5C - L.O.L. Surprise Pop - Series 1

EAN: 35051546764

Geen shops bekend

Omschrijving

Elke L.O.L. Surprise!-pop heeft 7 lagen met verrassingen! Elke laag onthult een nieuwe verrassing en geeft je een hint over welke L.O.L. Surprise!-pop je zal krijgen!

En dat is nog niet alles. Geef je baby water te drinken of stop haar in bad voor een extra waterverrassing. Met 7 lagen verrassingen. Aan de buitenkant van de bal kan niemand zien welke pop er in zit. Je zal zeker verrast worden door de inhoud.

In een wereld waarin baby's het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klasvertegenwoordigers actie voor 'gratis pizza op vrijdag'. In deze wereld is werken hetzelfde als spelen. Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en buitensporig.

Inhoud


1. Sticker met geheim bericht
2. Stickervel om te verzamelen
3. Bedeltje in de vorm van een waterfles
4. Schoentjes
5. Een outfit
6. Een mode-accessoire
7. L.O.L. Surprise!™-pop met waterverrassing

Kenmerken


- Laat je baby drinken van de waterfles of stop haar in bad om te ontdekken of ze huilt, spuugt, een plasje doet of van kleur verandert.
- De bal verandert in een draagtasje, een poppenstandaard oftewel een relax- en badspeelset
- Met verzamel-poster

Let op


Je ontvangt 1 bal.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie