Home White Goblin Games Spellen Hands
productafbeelding klein

White Goblin Games Spellen: Hands

EAN: 8718026301408

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Handen omhoog! Handen omlaag! Geen handen! Duimen omhoog! Wijs naar de lucht! Praat met je handen in plaats van met woorden en probeer er achter te komen wiens hand hetzelfde zegt als jouw hand. Maar pas op voor de speler die met beide handen praat... Je kunt maar beter doen wat hij zegt! • Het is een hilarisch reactiespel. • Beschikbaar in het leuke, kleine blikje, het is een aanvulling op de reeds verkrijgbare reeks. • Met een kleine en grotere groep te spelen. • Er zijn geen beurten, iedereen speelt tegelijkertijd de hele tijd door. • Heel veel interactie, men scoort punten door dezelfde kaarten uit te beelden. Ben je de laatste die de 2 handen kaarten uitbeeldt? Dan krijg je een minpunt! Opletten dus! • Meertalige spelregels toegevoegd.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
BOL.com 
9.9511.94Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie