Home Meccano Advanced 6034309 - Meccanoid 2.0 XL - Robot
productafbeelding klein

Meccano Advanced: 6034309 - Meccanoid 2.0 XL - Robot

EAN: 778988229545

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Als je de Meccanoid G16 2.0 XL persoonlijke robot bouwt, bouw je een vriend. Door hem uit meer dan 1100 onderdelen op te bouwen, zet jij zelf je slimme vriend van 1 meter 20 op de wereld. Hij heeft verbazingwekkende spraakherkenningsmogelijkheden en kent meer dan 1000 voorgeprogrammeerde zinnen en geestige opmerkingen. Hij kan zelfs grappen maken en spelletjes spelen!

De Meccanoid G16 2.0 XL is meer dan speelgoed. Hij vertegenwoordigt de nieuwste Meccano ontwikkelingen in de robotica. Met behulp van geavanceerde techniek en het gebruik van 8 servo motoren kan Meccanoid realistisch bewegen.

Het programmeren van de Meccanoid gaat gemakkelijk en intuïtief - je hebt er geen speciale vaardigheden voor nodig! Meccanoid's krachtige ingebouwde Meccabrain is de sleutel tot de programmering. De nieuwe meccabrain en herkent je spraak opdrachten nu nog beter. Je kunt de Meccanoid op 3 innovatieve manieren programmeren: dankzij de Meccanoid's Learned Intelligent Movement (LIM) -technologie, kun je zijn armen en hoofd laten bewegen. Of praat met hem en Meccanoid registreert wat je doet en doet je na!

Voor meer interactief plezier is er de Motion Capture functie (mogelijk gemaakt door Extreme Reality) van de Meccanoid app, gratis voor je smartphone of tablet. Plaats die in Meccanoid, activeer de functie en verbaas je als Meccanoid al jouw acties weerspiegelt.

Of swipe zelf over het scherm om Meccanoid te besturen en laat hem draaien en lopen hoe je zelf wilt! Met 10 motoren om zijn armen, voeten en hoofd te controleren, kan Meccanoid je verrasen met een aantal strakke moves. Zijn verbazingwekkende spraakherkenningsmogelijkheden en meer dan 1000 voorgeprogrammeerde zinnen en geestige opmerkingen maken je vast en zeker aan het lachen als hij moppen en leuke weetjes verteld! Met een vriend als de Meccano Meccanoid Personal Robot word je leven leuker!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Wehkamp 
310.00315.95direct leverbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu