Home Lego Duplo 10828 - Doc McStuffins Huisdierenkliniek
productafbeelding klein

Lego Duplo: 10828 - Doc McStuffins Huisdierenkliniek

EAN: 5702015593991

Geen shops bekend

Omschrijving

Fans van Disney Junior's Doc McStuffins kunnen direct aan de slag: til de kat op de weegschaal voordat je het dier onderzoekt op de behandeltafel.

Geef de hond Findo zijn eten en zet hem in de kennel waar hij heerlijk kan gaan slapen. Laat je kind spelenderwijs van alles leren over het verzorgen van dieren, met deze superleuke set met eenvoudige bouwwerken.

Inclusief een LEGO DUPLO figuur: Doc McStuffins plus Hallie, Findo de hond en een kat.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie