Home Hasbro Play-Doh B1157EU4 - Essentials Tub - Speelklei - Klei
productafbeelding klein

Hasbro Play-Doh: B1157EU4 - Essentials Tub - Speelklei - Klei

EAN: 5010994862466

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze emmer van Play-Doh Essentials zit vol met alles wat je nodig hebt, dus bereid je voor op uren vol creativiteit. Deze pot zit vol gereedschappen en 5 potjes mooie kleuren Play-Doh klei. Snij, stempel, pers, boetseer en rol je weg naar je volgende kunstwerk. Als je uitgespeeld bent, gooi je alles in de handige opbergbak.

Met 20 gereedschappen: 2-delige pers met vormstrip, 3 stempels, roller, mesje, 12 uitdrukvormpjes. Herbruikbare plastic bak voor handig en gemakkelijk opbergen.

• Inclusief 5 potjes Play-Doh
• Totaal 280 gram speelklei
• Vanaf 3 jaar oud

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie