Home Eichhorn Treinsets Eichorn Spoor met Brug en Accessoires - Treinbaan -Totale Lengte 400 cm
productafbeelding klein

Eichhorn Treinsets: Eichorn Spoor met Brug en Accessoires - Treinbaan -Totale Lengte 400 cm

EAN: 4003046012057

Geen shops bekend

Omschrijving

Eichorn treinset met brug, 81 onderdelen: De Eichorn 'Treinset met Brug' heeft een totale lengte van 400 cm. De set bestaat uit sporen, gebogen sporen, punten, figuren, verkeersborden, bomen, een station, huizen, auto's, een overweg en een trein bestaande uit 5 delen. Voor de Eichhorn trein sets wordt enkel FSC-gecertificeerd hout van duurzame wouden gebruikt. Deze set kan worden gecombineerd met bijna alle sporen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu