Home Imaginarium Knuffels en Poppen Sophie - Klein babypopje
productafbeelding klein

Imaginarium Knuffels en Poppen: Sophie - Klein babypopje

EAN: 8428918659080

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Babypopje met zacht lichaam van stof. Ligt in een gewatteerd mandje, of snoeptrommeltje dat ook van stof is.

Sophie heeft een speentje en draagt een afneembaar pakje. Het mandje wordt gesloten met twee verstelbare riemen die dienen als handvat. Door de kleine afmeting van het mandje kun je Sophie overal meenemen.

Sophie is een mooie pop, die net als normaal baby is. Sophie is het tweelingzusje van de kleine Albert. Amanda is de zus van beide. De poppen van de Amanda lijn van Imaginarium hebben een ideaal formaat om te spelen en om mee te nemen. Sophie heeft in tegenstelling tot de meeste poppen natuurlijke verhoudingen en is op de werkelijkheid en kinderlijke verbeelding gebaseerd. Met de andere leuke poppen van de Amanda lijn van Imaginarium, zoals Cristina, Tom, Carolina, Félix en Victoria heeft je kind nog meer speelplezier.

Spelen met de pop Sophie stimuleert jouw kind het dagelijkse leven te imiteren en helpt verbeelding, gevoelens en sociaal gedrag te ontwikkelen.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt Sophie ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
BOL.com 
24.9524.95Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu