Home Imaginarium Knuffels en Poppen Félix - Vaderpop
productafbeelding klein

Imaginarium Knuffels en Poppen: Félix - Vaderpop

EAN: 8428918690854

Geen shops bekend

Omschrijving

Félix is een mooie pop, een moderne vader. Hij is de papa van Amanda, Albert en Cristina. Alle poppen van de Amanda lijn van Imaginarium hebben een ideaal formaat om te spelen en om mee te nemen.

Félix heeft in tegenstelling tot de meeste poppen natuurlijke verhoudingen en is op de werkelijkheid en kinderlijke verbeelding gebaseerd. Je kind kan haar haar kammen, haar in bad doen en aan- en uitkleden. Met de andere leuke poppen van de Amanda lijn van Imaginarium, zoals Amanda, Cristina, Tom, Carolina en Victoria heeft je kind nog meer speelplezier.

Spelen met de pop Félix stimuleert jouw kind het dagelijkse leven te imiteren en helpt verbeelding, gevoelens en sociaal gedrag te ontwikkelen.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt Félix ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu