Home Imaginarium Ongesorteerd 14X1 Eco-Robot - Bouwpakket robot op zonne-energie
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: 14X1 Eco-Robot - Bouwpakket robot op zonne-energie

EAN: 8428918668860

Geen shops bekend

Omschrijving

Leve de toekomst! Kit van robots op zonne-energie: 14 in 1. Zet één van de 14 robots zelf in elkaar, hij werkt op zonne-energie. Leer je kinderen dat dit schone en onuitputtelijke energie is.

Bouwpakket robot op zonne-energie

Je kind kan kiezen om 14 verschillende robots te maken: Row, Boxer, Crab, Turtle, Slither, Quadru, Surf, Boat, Walker, Wheel, Auto, Roly Poly, Beetle en Dog. Eenmaal gemaakt kun je de robot mee naar buiten nemen spelen in het zonlicht. Ook binnen kun je ze gebruiken, onder halogeenlicht van minimaal 50 watt. Er zijn twee constructieniveaus, het tweede niveau bestaat uit de robots Roly Poly, Auto, Slither, Surf, Boxer, Crab en Row. Een leuke manier om je behendigheid op de proef te stellen.

Spelen met de 14X1 Eco-Robot stimuleert de nieuwsgierigheid, de interesse om te willen weten hoe dingen werken en het creatieve en constructieve denkvermogen. Ook helpt het om de interesse voor duurzame, alternatieve energiebronnen en het ecologische bewustzijn te ontwikkelen. Maar daarnaast prikkelt spelen met deze robot ook de verbeelding!

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt de 14X1 Eco-Robot ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie