Home Imaginarium Buitenspeelgoed H2O Splash - Zwembad
productafbeelding klein

Imaginarium Buitenspeelgoed: H2O Splash - Zwembad

EAN: 8428918700775

Geen shops bekend

Omschrijving

Draagbaar, rechthoekig, stabiel en veilig zwembad. Zeer gemakkelijk te monteren, demonteren en op te bergen. De H20 Splash van Imaginarium heeft een capaciteit van 365 liter en heeft een afvoer om hem gemakkelijk leeg te laten lopen.

Dit zwembad van Imaginarium biedt je kinderen heel veel speelplezier op warme dagen en houdt ze zeker buiten! Buiten spelen is goed voor je kinderen en bevordert de ontwikkeling van de lichamelijk-kinesthetische intelligentie van je kinderen.

Maak dit zwembad helemaal af door ook de Fresh & Fun Arcade van Imaginarium aan te schaffen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu