Home Imaginarium Ongesorteerd Parking Beep-Beep - Speelgoed parkeergarage
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Parking Beep-Beep - Speelgoed parkeergarage

EAN: 8428918467234

Geen shops bekend

Omschrijving

Omhoog rijden, omlaag rijden, tanken,... in deze parkeergarage Beep-Beep van Imaginarium parking bruist het van de bedrijvigheid.

Speelgoed parkeergarage

De Parking Beep-Beep bestaat uit twee verdiepingen, een hellende oprit, draaiende slagbomen, handmatige lift, benzinepomp, een car wash met rollen en een draaiend en geluid makend platform. Bij de Parking Beep-Beep zitten ook twee Beep-Beep autootjes zonder motor. De garage, met lift, is ongeveer 45 cm hoog.

In combinatie met de Mega Circuit Beep-Beep, de Garage Beep-Beep, Central Station Beep-Beep, Emergency Beep-Beep en/of Constructions Beep-Beep zorg je voor nog meer speelplezier.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt de Parking Beep-Beep ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie