Home Imaginarium Ongesorteerd Babydragon - Bouwstukken voor baby draak
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Babydragon - Bouwstukken voor baby draak

EAN: 8428918658885

Geen shops bekend

Omschrijving

Draak met twee kleine draakjes en 8 stukken om erop te zetten. Stapelbaar. Exclusief Imaginarium design.

Tijdens het spelen leert je kind de eigenschappen van de voorwerpen (vorm, kleur, volume, gewicht, verhoudingen) herkennen. De 8 stukken met verschillende afmetingen en kleuren kunnen aan de zijkanten, aan de staart of aan de poten gezet worden, net als de twee draakjes. De stukken worden in de buik van de draak opgeborgen. Ze zijn groot en hebben heldere kleuren, dankzij het afgeronde ontwerp met zachte lijnen kunnen ze eenvoudig vastgenomen en gehanteerd worden, ook door de allerkleinsten.

Vul dit bouwspel aan met het kasteel van Imaginarium BabyCastle Constructions (afzonderlijk verkocht) voor nog meer leuke speel- en leermogelijkheden.

Bouwspellen bevorderen de vaardigheden en bekwaamheden die voor de ontwikkeling van de visueel-ruimtelijke intelligentie van je kind zorgen. Spelen met de Babydragon Construction bevordert het ruimtelijk, abstract, creatief en constructief denkvermogen. Dit originele bouwspel stimuleert hun verbeelding en bevordert hun psychomotorische ontwikkeling.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie