Home Imaginarium Ongesorteerd Esa Telescoop 225X - ESA sterrenkijker met statief
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Esa Telescoop 225X - ESA sterrenkijker met statief

EAN: 8428918609559

Geen shops bekend

Omschrijving

Echte telescoop om de hemel van dichtbij te bekijken en sterren en planeten te ontdekken. Met de Esa Telescope 225x wordt jouw kind een echte astronoom!

Telescoop voor kinderen

Deze mooie telescoop is in samenwerking met de ESA (European Space Agency) ontwikkeld. Het aluminium statief is verstelbaar in drie hoogtes (max. 92 cm). Er zit een zoeker (6x25) bij, een buis van 300 mm en een lens-objectief van 50 mm. Je kunt uit twee lenzen kiezen om een zoom te realiseren van 72x en van 225x. Met het wieltje kun je het beeld scherpstellen. De zoeker is 12,5 mm, het prisma 45º. Gebruik de lensafdekplaatje / schaduwscherm indien nodig. Kinderen, maar ook volwassen zullen heel veel plezier hebben van deze telescoop!

Kinderen onder de 14 jaar moeten de telescoop onder toezicht van een volwassene gebruiken. Kijk nooit rechtstreeks of onrechtstreeks naar de zon met de telescoop. Dat kan schade veroorzaken.

Spelen met de Esa Telescope 225x wekt interesse op bij jouw kinderen voor wetenschap.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie