Home Imaginarium Ongesorteerd Stack-Pirata - Stoffen stapelringen piraat
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Stack-Pirata - Stoffen stapelringen piraat

EAN: 8428918663353

Geen shops bekend

Omschrijving

Lichte en zachte stapelstukken van stof. Ingenieus ontwerp van Imaginarium met makkelijk vast te houden vormen en kleurrijke stoffen met verschillende texturen.

Je baby ontdekt met zijn, of haar handen, raakt alles aan, neemt voorwerpen vast en verkent zo de omgeving. Dit bevordert de oog-handcoördinatie en de visueel-ruimtelijke intelligentie. Met de Stack-Pirata oefent je baby complexe vaardigheden zoals stapelen, insteken, plaatsen en weghalen. De gevarieerde details en aantrekkelijke kleuren prikkelen zijn waarnemingsvermogen en bevorderen de herkenning van vormen, afmetingen en proporties. De Stack-Pirata nodigt je baby uit om nieuwe texturen en stoffen aan te raken en te ontdekken.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie