Home Imaginarium Ongesorteerd Fantacolor Kiconico
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Fantacolor Kiconico

EAN: 8428918652678

Geen shops bekend

Omschrijving

Je kindje zijn, of haar eerste mozaïek om kleuren te combineren is natuurlijk van KicoNico van Imaginarium. De grote, voor jonge kinderen aangepaste stukken bevorderen de ontwikkeling van de behendigheid van je kindje.

Deze Factacolor Kiconico is een koffertje met blad, waarbij je met de 48 grote, gekleurde fiches kunt spelen. De fiches zijn blauw, geel, rood en groen. Ze kunnen 16 voorbeeldmodellen maken door de gekleurde fiches op de vakjes met dezelfde kleur te leggen. Het koffertje heeft een handvat, een veiligheidssluiting en twee pootjes om het blad recht te zetten en de kunstwerkjes te tonen.

Spelen met de Fantacolor Kiconico bevordert de precisie van de bewegingen, de interpretatie van prikkels, de interesse voor visuele kunst en stimuleert je kindje om zichzelf in te spannen en te overtreffen.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie