Home Imaginarium Ongesorteerd Barbecue Set voor kinderen met licht en geluid
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Barbecue Set voor kinderen met licht en geluid

EAN: 8428918658571

Geen shops bekend

Omschrijving

Volledige en compacte barbecueset. Met rooster, grill, koffiezetapparaat, tafelkleed en servies. Alle accessoires kunnen netjes in de barbecue worden opgeborgen. De barbecue maakt geluid en heeft een lichtje.

De barbecue maakt echt geluid kan oplichten alsof je echt aan het BBQ-en bent. De barbecue heeft een rooster, een draaiende grill, een thermostaat en een lekkere braadkip. Aan de zijkant zit een espressomachine met een knop voor koffiegeluid en een dekseltje met dispenser om het glas eronder te zetten. Op het oprolbaar tafelkleed met wiel en veiligheidsstop kan je kindje spelen dat alles lekker wordt opgegeten en gedronken. In de opbergvakken zitten vier borden, vorken, messen, lepels en kopjes.

Spelen met de Barbecue Set bevordert het symbolisch spel en de imitatie van de echte wereld. Dit bevordert het socialisatieproces en de kennis over en het begrip voor onze omgeving.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt de Barbecue Set ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie