Home Imaginarium Ongesorteerd Constructions Beep-Beep - Speelgoed hijskraan
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Constructions Beep-Beep - Speelgoed hijskraan

EAN: 8428918587482

Geen shops bekend

Omschrijving

Een echte hijskraan en wegencircuit van Imaginarium. Het mandje kan omhoog en omlaag waarin ook de balletjes passen. Inclusief een Beep-Beep poppetje.

Speelgoed hijskraan

Wanneer je kind het platform met het poppetje beweegt (afneembaar, magnetisch hoofd) gaat de mand naar boven en naar beneden. De balletjes gaan omhoog in de mand en vallen door de transparante binnenkant naar beneden. Er zitten 7 rechte en gebogen circuitstukken bij. Het circuit loopt onder de kraan door zodat de auto's (niet inbegrepen) kunnen worden geladen. De stukken van het circuit zijn groot, hebben ronde vormen, zijn gemaakt op kindermaat en kunnen gemakkelijk met elkaar worden verbonden: ze passen als een puzzel in elkaar.

In combinatie met de Mega Circuit Beep-Beep, de Garage Beep-Beep, Central Station Beep-Beep, Emergency Beep-Beep en/of Parking Beep-Beep zorg je voor nog meer speelplezier.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt de Constructions Beep-Beep ook leuk voor je ingepakt!

an Imaginarium wordt de Emergency Beep-Beep ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie