Home Imaginarium Knuffels en Poppen Pucci Pups - Knuffelhondje met hippe reistas
productafbeelding klein

Imaginarium Knuffels en Poppen: Pucci Pups - Knuffelhondje met hippe reistas

EAN: 8428918548971

Geen shops bekend

Omschrijving

Knuffelhondje met draagtas en accessoires. Pucci is lief, neem het hondje overal mee naartoe en geniet van de wereld!

Knuffelpop van een mooie Yorkshire terriër. Het hondje zit in een handige draagtas met twee handvaten, rits, doorzichtige vensters en verluchtingsroosters, zodat je kind hem overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Inclusief kap, riem, kam, etensbakje en twee stoffen speelgoedbotten. Bekijk het samenstellings- en wasetiket. Enkel het oppervlak met een vochtige doek en zachte zeep schoonmaken. Geen bleekwater gebruiken, niet in de droger drogen, buiten laten drogen.

Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt de "Pucci Pups" ook leuk voor je ingepakt!
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu