Home Imaginarium Ongesorteerd Baby Fitness loopmat - Oefenen met lopen
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Baby Fitness loopmat - Oefenen met lopen

EAN: 8428918753993

Geen shops bekend

Omschrijving

Muzikale straat met 3 speelwijzen die de baby aanzet om zijn eerste stapjes te zetten. Geschikt voor baby''s vanaf 9 maanden.
Stimuleert de baby en beloont zijn inspanning. Als de baby op de voetafdrukken stapt, klinken er geluidjes, muzieknoten, melodietjes of gaan er lichtjes aan, afhankelijk van de geselecteerde speelwijze. Als je naast de voetafdruk stapt, klinkt er een ander geluid. Als je baby het hele weggetje afstapt, gaan alle lichtjes aan en klinkt er een vrolijk melodietje.
Oppervlak van vinyl dat gemakkelijk schoon is te maken met een vochtige doek.
Net als al het speelgoed van Imaginarium wordt deze product ook leuk voor je ingepakt!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie