Home Imaginarium Ongesorteerd Star Theatre - Sterrenprojector, planetarium voor het plafond
productafbeelding klein

Imaginarium Ongesorteerd: Star Theatre - Sterrenprojector, planetarium voor het plafond

EAN: 4979750731655

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit HD-planetarium projecteert de sterrenhemel op jouw plafond. Pure magie, exclusief bij Imaginarium!

Sterrenprojector, planetarium voor het plafond

De bolvormige projector kan 360 graden draaien. Hij is voorzien van een timer (15, 30 en 60 minuten), zodat je onder de sterrenhemel in slaap kunt vallen. Je kunt kijken naar de sterren, naar de sterren met sterrenbeelden en naar vallende sterren. Je kunt het planetarium vanaf elk punt op de aarde instellen. Er zit een gebruiksaanwijzing en boekje bij met interessante uitleg in het Engels.

Voor het beste resultaat moet je de Star Theatre op een platte oppervlak plaatsen. Hij werkt op elektriciteit en heeft een aan/uitknop. In de Star Theatre kun je 2 dia's plaatsen, ieder met verschillende beelden. Eén beeld alleen met sterren en een tweede beeld met sterren en sterrenbeelden. Je kunt altijd de functie "vallende sterren" activeren. Jouw denkbeeldige positie op de aarde kan worden afgesteld met behulp van de mechanismen aan de zijkant: met de twee bewegingsopties (links, rechts) kun je het heelal bekijken vanaf elk punt op aarde! Het informatieboekje (Engels) leert je alles over de sterrenbeelden.

Dit fantastische cadeau pakken we net als al het andere speelgoed van Imaginarium leuk voor je in.
ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie