Home Jumbo Goula Lotto spel Optellen & Aftrekken
productafbeelding klein

Jumbo Goula: Lotto spel Optellen & Aftrekken

EAN: 8410446510070

Geen shops bekend

Omschrijving

48-delig lotto-spel om op een nieuwe en originele manier, spelenderwijs kennis te maken met optellen en aftrekken. Het spel kan op verschillende manieren gespeeld worden: 1) Om de beurt trekken de spelers blind een steen uit de stapel en lezen het getal op. Degene die een rekensom met dit getal als uitkomst op zijn/haar lotto-blad heeft en die als eerste roept, krijgt de steen. Wie als eerste zijn/haar lotto-blad compleet gevuld heeft, is de winnaar!! 2) Alle getallen-blokjes worden met het getal naar beneden op tafel gelegd. Om de beurt mogen de spelers een blokje omdraaien en wanneer deze speler een rekensom op zijn/haar lotto-blad heeft met dit getal als uitkomst, mag deze speler het blokje hebben. Zo niet, dan wordt het blokje weer omgedraaid met het getal naar beneden. Degene die als eerste zijn/haar lotto-blad vol heeft, is de winnaar! Inhoud: - 8 Lotto-bladen van hout met daarop 5 sommen, - 40 houten spelstenen met getallen van 1 tot en met 10 die rechtop in de lotto-bladen gezet kunnen worden. - Mooie houten opbergkist, waarin de het spel netjes en compleet opgeborgen kan worden. In verband met kleine onderdelen niet geschikte voor kinderen onder de 3 jaar! Algemene informatie over Goula: Dit van oorsprong familie-bedrijf maakt al sinds 1942 houten speelgoed. De artikelen staan bekend om hun eenvoud en veelzijdigheid tegelijk. Uw kind leert spelenderwijs, waarbij eigen denkvermogen, coördinatie en creativiteit worden gestimuleerd. Alle Goula-producten zijn ontworpen en geproduceerd volgens de strenge EC-standaard. Daarbij wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit, duurzaam hout en niet-giftige verf en lak-soorten. Hout is een biologisch afbreekbaar materiaal, in harmonie met de natuur. Dit maakt het bij uitstek een zeer geschikt materiaal voor kinderen van alle leeftijden.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu