Home Hasbro Play-Doh Disney Princess Belle's Kasteel
productafbeelding klein

Hasbro Play-Doh: Disney Princess Belle's Kasteel

EAN: 5010994803421

Geen shops bekend

Omschrijving

Vanaf nu kunnen meisjes hun favoriete Disney films naspelen met Play-Doh. Speel het verhaal van Belle na met deze speelset. Maak en personaliseer allerlei mooie jurken met Belle en speel met haar in het kasteel. Gebruik de accessoires om leuke vormpjes te maken voor Belle en haar kasteel.Inclusief Belle figuur, kasteel, jurken-vormpjes en 3 potjes Play-Doh.Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Vanaf 3 jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie