Home Feber Glijbaan Mega 220x120x300
productafbeelding klein

Feber Glijbaan: Mega 220x120x300

EAN: 8718807050648

Geen shops bekend

Omschrijving

De mega reuze glijbaan van feber is voorzien van een waterslang-aansluiting en enig in zijn soort. deze enorme glijbaan is zeer stevig en voorzien van een stalen buisframe als basis. d.m.v. de stevige treden en de leuning kunnen de kinderen veilig naar boven klimmen en eenmaal boven lekker naar beneden glijden. op warme zomerdagen kan de tuinslang aan de onderzijde gekoppeld worden voor nog meer speelplezier! geweldige glijbaan voor urenlang speelplezier met al je vriendjes!!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu