Home Plus-Plus Mini 1200 Neon
productafbeelding klein

Plus-Plus Mini: 1200 Neon

EAN: 5710409100076

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit wordt hét favoriete speelgoed. Gegarandeerd urenlang speelplezier! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Van simpelweg de bouwstenen in elkaar schuiven tot het maken van platte ontwerpen of 3D-creaties, de veelzijdigheid van Plus-Plus is enorm. Met de Plus-Plus Mini bouwstenen (2 cm) kunnen kinderen de leukste creaties maken!
De gladde, rubberachtige textuur van de bouwstenen van Plus-Plus voelt prettig aan. De stukjes zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen. Een helicopter, pennenbakje of taart bouwen in 3D? Of je naam spellen en de letters van het alfabet bouwen? Platte ontwerpen zoals een bloem of een auto? Het kan allemaal met Plus-Plus.
Spelen met Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De Mini bouwsteentjes stimuleren oa de fijne motoriek en het concentratievermogen bij het in elkaar steken van de stukjes. En dat allemaal spelenderwijs!

Plus-Plus-bouwstenen zijn
- gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van ftalaten, pvc en bpa.
- CE-goedgekeurd.
- niet breek- en buigbaar en gaan lang mee.
- ontworpen en geproduceerd in Denemarken, waar het speelgoed al ontzettend populair is.

De Plus-Plus Mini bouwstenen met een lengte van 2 cm zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 35 tot 1800 stuks in diverse basis- neon- en pastel-kleuren. Voor de kinderen vanaf 1,5 jaar zijn er de Plus-Plus Midi bouwstenen van 5 cm.

Plus-Plus staat garant voor veel speelplezier waarbij kinderen zich urenlang volledig aan hun fantasie kunnen overgeven.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu