Home Plus-Plus Midi 100 Basic
productafbeelding klein

Plus-Plus Midi: 100 Basic

EAN: 5710409200011

Geen shops bekend

Omschrijving

Dit wordt hét favoriete speelgoed. Gegarandeerd urenlang speelplezier! Voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar. Van simpelweg de blokjes in elkaar schuiven tot het maken van platte ontwerpen of 3D-creaties, de veelzijdigheid van Plus-Plus is enorm. Met de Plus-Plus Midi bouwstenen (5 cm) kunnen kinderen de leukste creaties maken!
De gladde, rubberachtige textuur van de bouwstenen van Plus-Plus voelt prettig aan. De stukken zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen. Een huis, auto of robot in 3D? Platte ontwerpen zoals een bloem of een zon? Het kan allemaal met Plus-Plus. Spelen met Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De Midi bouwsteentjes stimuleren oa de fijne motoriek en het concentratievermogen bij het in elkaar steken van de stukjes. En dat allemaal spelenderwijs!

Plus-Plus-bouwstenen zijn
- gemaakt van stevig en duurzaam materiaal dat vrij is van ftalaten, pvc en bpa.
- CE-goedgekeurd.
- niet breek- en buigbaar en gaan lang mee.
- ontworpen en geproduceerd in Denemarken, waar het speelgoed al ontzettend populair is.

De Plus-Plus Midi bouwstenen met een lengte van 5 cm zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20 tot 400 stuks in diverse basis-kleuren. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar zijn er de Plus-Plus Mini bouwsteentjes van 2 cm.

Plus-Plus staat garant voor veel speelplezier!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie