Home Smart Games Spellen TF 5000 - Rush Hour
productafbeelding klein

Smart Games Spellen: TF 5000 - Rush Hour

EAN: 5414301511113

Geen shops bekend

Omschrijving

Kun jij jouw auto uit de file halen? Van beginner tot expert met 40 opdrachtkaarten. Alles gemakkelijk op te bergen. Ontsnap met de rode wagen uit de verkeersopstopping ! Inhoud: 11 auto's + 1 rode auto + 4 vrachtwagens + 40 opdrachtkaarten met 4 moeilijkheidsgraden: beginner, amateur, gevorderde en expert. Spelregels: Kies een opdrachtkaart en plaats de voertuigen volgens het model. Verschuif de voertuigen vooruit of achteruit (optillen is verboden) en bereik met jouw auto de uitgang. De oplossing staat op de achterzijde van elke kaart.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie