Home New Classic Toys Muziek 0150 - Piano - Zwart
productafbeelding klein

New Classic Toys Muziek: 0150 - Piano - Zwart

EAN: 8888007000573

Geen shops bekend

Omschrijving

Met muziek kun je heel jong beginnen.
Op deze mooie houten vleugel van New Classic Toys kunnen kinderen vanaf 1 jaar al een beetje kennismaken met de toetsen van een piano.
Het spelen op de vleugel is zowel leuk als leerzaam, bevordert de muzikale creativiteit en stimuleert de ontwikkeling van de oog-hand coördinatie.

New Classic Toys biedt speelgoed wat bijdraagt aan een positieve ontwikkeling van een kind waarbij veiligheid en plezier voorop staan.ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie