Home 4M Kidzlabs Green Science - Solar Science
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Green Science - Solar Science

EAN: 4893156032782

Geen shops bekend

Omschrijving

Karton met aluminiumfolie eromheen omtoveren tot een oven? Met 4M Kidzlabs Green Science - Solar Science is dat geen enkel probleem. Met al de onderdelen die je terug vindt in de doos maak je in een wip je eigen oven die volledig werkt op zonne-energie. Eenvoudig om te maken en zeer effectief. Deze kit legt je ook uit hoe je je eigen waterkoker kan maken. Enkel energie van de zon is nodig om het water te laten koken. Leer alles over pasteurizeren en koken en lees zeker de leuke weetjes over zonne-energie.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie