Home 4M Kidzlabs Metaaldetector Robot
productafbeelding klein

4M Kidzlabs: Metaaldetector Robot

EAN: 4893156032973

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Met 4M Kidzlabs Metaaldetector Robot bouw je je eigen robot met ingebouwde metaaldetector. Door de afstandsbediening kan je hem voor- of achteruit laten rijden. Zodra je een piep hoort, heeft de robot iets van metaal gevonden. De metaaldetector kan losgekoppeld worden om apart te gebruiken. Spoor alle metalen op in huis en leer alles over de werking van een metaaldetector. Het pakket bevat een metaaldetector, robotstructuur met afstandsbediening, schroeven, motor, bewegende oogjes en gedetailleerde instructies.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Internet Toys 
De volgende Promo/korting code kan van toepassing zijn:
Tot 75% korting op LEGO
22.3527.30Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie