Home 4M Crea Art Mozaïek-Kit - Meisje
productafbeelding klein

4M Crea: Art Mozaïek-Kit - Meisje

EAN: 4893156045980

Geen shops bekend

Omschrijving

4M Crea Art Mozaïek-Kit - Meisje kan elke kleine meid aan de slag om de meest betoverende mozaïkjes te maken. De gelei-achtige stukjes kleven vanzelf zonder dat er lijm of kleefband nodig is, bovendien zijn ze herbruikbaar. Je kan 4 mozaïeken maken : een vlinderfee, cupcakes, een vlinder en bloemen. Kleef de stukjes op de sjablonen en hang je kunstwerk op in je kamer of geef het cadeau aan vriendjes of familie!


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie